Bună ziua tuturor, mă numesc Eva, sunt o italiancă, matură, dar totuși dornică să experimentez Erosul și să-l împărtășesc cu prietenele și prietenii pe care i-am cunoscut în timpul călătoriei prin Italia… ..

Ce pot spune despre mine? Sunt o femeie căsătorită fericită, am o slujbă și o viață privată împlinite. M-am căsătorit cu un bărbat excepțional cu care de-a lungul anilor am putut să-mi împărtășesc dorințele sexuale.

Sunt bisexuală, iubesc femeile, bărbații și transsexualii, merg în cluburi transgresive și iubesc mulțimile…

Din păcate este din ce in ce mai greu să intri în contact cu oameni ca mine care iubesc sexul sub toate formele lui….mulți o fac doar pentru bani și asta anulează adevărata plăcere a distracției mele.

Am decis să creez acest site unde oamenii care iubesc sexul și simt nevoia să transgreze să își poată posta anunțurile care vor fi clasificate în funcție de orașul de reședință.

Acesta nu este un site accesibil oricui, de fapt doar prietenele și prietenii mei își vor putea publica anunțurile aici, dar dacă doriți să mă cunoașteți, vă rog să-mi trimiteți un e-mail introductiv și vă voi contacta, așa vă puteți alătura grupului „Prietenele lui Eva”.

Ai 18 ani?